Najaarsspecial BussumsNieuws-NaarderNieuws

24 oktober 2018

Najaarsspecial BussumsNieuws-NaarderNieuws 24 oktober 2018


1 / 12

Naarden Vesting, DE OUDE TOL en Passe Partout…

Reeds 20 jaar is Passe Partout een van onze huismerken op het gebied van banken. Opgericht door onze Belgische vriend Dirk Steenbeke, uitgegroeid tot een vooraanstaand bankenmerk in meubelland. Als een van de eerste dealers hebben wij dit merk zien groeien naar een merk met ruim 30 modellen banken. Kwalitatief goed, vormgeving modern tot landelijk. Onder andere modellen van ontwerper Hans Daalder en Rudy Puylaert. Beste model, reeds twintig jaar in assortiment, de Liverpool. Tijdloos, en leverbaar van losse fauteuil tot aan hoekopstelling met poef. Nieuw model Ventigo (zie foto in onze advertentie) met een retro uitstraling, eveneens mogelijk in vele opstellingen en stoffen. Wilt u zien hoe de banken worden geproduceerd kijk op YouTube: 'Passe Partout the making of your sofa'. Uiteraard hebben wij verschillende modellen uit de Passe Partout-collectie in onze showroom staan. Wilt u in deze modellen zitten, de stofmogelijkheden en opstellingen zien? Welkom in onze winkel in Naarden-Vesting. Uiteraard vindt u bij ons een breed scala aan meubelen.

Aandacht voor de klant

"Luisteren is het allerbelangrijkste. Samen met de klant bekijken we de mogelijkheden: het model, het soort glas en de prijs. Een multifocale bril bijvoorbeeld heb je in oplopende kwaliteit, maar is sowieso voor iedereen even wennen. We bepalen wat het beste bij jou past. In onze winkels bieden wij de beste kwaliteit brilglazen aan voor een betaalbare prijs. Rodenstock behoort tot de crème de la crème en dient al jaren als vaste leverancier van brilglazen bij Pearle Opticiens Bussum."

Aan de wanden van de overzichtelijke, gezellige winkel hangen de mooiste monturen in de nieuwste trends: metalen frames in de subtiele kleuren van de Minimal-collectie, opvallend, geometrisch Creative-design, prachtige, zachtgetinte Power Pastels-monturen en natuurlijk het karakteristieke Retro Vintage-design.

Voor alles op hobbygebied

De Hobbykelder Vaane op de Laarderweg 28 in Bussum is een winkel waar je van alles vindt op hobbygebied.

Wij zijn bijna de enige winkel in 't Gooi met nog een uitgebreid assortiment fournituren, wol met de vele boeken waaruit je inspiratie kunt halen, 700 soorten patchworkstoffen, borduurpakketten en inlijstwerk en naaimachines van de merken Pfaff en Brother.

Wij hebben zeer hoge kortingen voor de naaimachines. Van 13 november t/m 1 december hebben wij tot 25% korting op de naaimachines die uitlopend zijn. Als u de advertentie uit deze krant meeneemt krijgt u nog eens 10% extra korting !!!

Wij geven les in patchwork; u kunt zelf uitkiezen wat u wilt maken, het zijn 6 lessen die om de week worden gegeven. Op vrijdagmiddag is er haak- en brei-inloop van 13.30 tot 15.30 uur; we zijn nu met een leuk kerstproject bezig om te haken (zie foto) waaraan u nog steeds kunt deelnemen.

Genoeg reden om eens te komen kijken. Tijdens de feestdagen is de winkel gezellig versierd en kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld uw surprise of een kant-en-klaar cadeau.

Hobbykelder Vaane

Laarderweg 28, 1402 BJ Bussum

Tel 035-6923844 hobbykelder@hotmail.com

The Spot afhuren voor een origineel (thema)feest?

The Spot is te huur vanaf € 450,-. Bij de zaalhuur inbegrepen: professionele geluidsinstallatie en lichtshow, fotoreportage, dj-booth, dj-sfeermaker, flatscreens met internet, microfoons, aparte rookruimte, garderobe, toiletten, personeel, dansvloer, decoratie en schoonmaak.

Www.thespot.nl.
Mail: info@thespot.nl.

B en O Rozestraten: 'Wij bieden totaalpakket voor beeld en geluid'

Op 1 oktober was het zeven jaar geleden dat de winkel van Rob Schipper aan de Havenstraat - waar al sinds 1974 Bang & Olufsen verkocht wordt - officieel van naam veranderde en Bang & Olufsen Rozestraten werd.

De broers Steven en Robert Rozestraten, al vele jaren actief in de zaak, waren vertrouwd met het innovatieve merk Bang & Olufsen, dat bekend is om het prachtige Deense design. Inmiddels zijn ze een begrip in 't Gooi. In de loop der jaren is deze vestiging uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde B&O-winkels van Nederland.

De producten zijn natuurlijk heel belangrijk, maar zeker ook de unieke service die Rozestraten biedt.

'Bij een hoogwaardig product hoort een uitmuntende service'

Dat is waar Bang & Olufsen Rozestraten zich sterk voor maakt. Zo zijn zij met regelmaat te vinden in het buitenland om grote installaties te realiseren. Of dit nu in Frankrijk, Spanje of Zwitserland is, maakt voor hen niet uit.

Naast B&O kunt u hier ook terecht voor Sonos muzieksystemen, voor domotica en voor tv's van andere merken, zoals onder andere Samsung en LG, waarvoor ook maatwerkoplossingen geleverd kunnen worden.

Tevens heeft B&O Rozestraten internetspecialisten die ervoor zorgen dat u in de gehele woning van optimaal wifi kunt genieten.

Zo biedt Rozestraten een totaalpakket voor beeld én geluid.

Tijd om een keuze te maken

Heb je al in je agenda gekeken? Vandaag is het de tijd om een keuze te maken voor de nieuwe najaarslook bij Rehair.

Tijd om te bepalen wat je nu echt wilt met je looks. Wat wordt jouw keuze?
Wil je je look veranderen, bedenk dan dat het niet goed is om te haasten. Je weet niet precies wat je wilt. Kleine rustige stapjes geven je een beter perspectief. Je staat voor een keuze en je wilt het goed doen.

Hoe gaan we te werk.
Sta open voor nieuwe mogelijkheden. Heel vaak weten we dat we iets willen, maar we weten niet wat dat iets is. Gun jezelf wat ruimte om dit te ontdekken. Doe een brainstormsessie met ons hair, body & mind-Rehair-team en ontdek nieuwe mogelijkheden en sta open voor nieuwe ideeën.
Als we samen weten waar je naartoe wilt, dan is het tijd om een start te maken met een goede planning om het mooiste in jou naar boven te halen.

Ons Rehair-team kun je alvast ontmoeten op rehair.nl. Kom langs op de Vlietlaan 46C in Bussum of maak een afspraak: 035-2033010.

De leukste winkel voor vrouwelijke mode

Maribelle Mode Poststraat 4A in Bussum bestaat al 15 jaar . En veel dames uit het hele land weten onze winkel te vinden.Om de modieuze actuele kleding en accessoires te kopen. Wij hebben de mooie merken Anneloes, Helena Hart, Angels en Franse merken. Ons assortiment blijft altijd actueel door onze goede vele contacten met onze mode leveranciers. De sfeer in onze winkel is altijd ongedwongen. Eigenares Marian en dochter Isabella staan altijd voor U klaar met adviezen. Onze klant moet altijd met een blij en tevreden gevoel de winkel verlaten. Ons team van Maribelle Mode nodigt U uit om geheel vrijblijvend een bezoek te brengen. Parkeren voor de winkel is geen probleem en de koffie staat altijd klaar

Team Maribelle Mode

Lichtadvies op maat

De jarenlange ervaring, de aanwezige creativiteit, kennis en kunde en het hoogwaardige assortiment verlichtingsarmaturen maakt dat Paardekooper-Hulst zich onderscheidt door lichtadvies op maat.

"Als ik mensen vraag wat het budget is voor de verlichting in de nieuwbouwwoning of de gekochte woning, geven sommige al aan dat er geen budget voor is vrijgemaakt. Maar het is toch zonde dat je fraaie en peperdure keuken niet of slecht verlicht is? Met de juiste verlichting laat je een ruimte stralen. Je voegt sfeer en warmte toe. Een huis kan nog zo mooi zijn, als de verlichting niet klopt, komt het niet goed tot zijn rech", aldus Ton Paardekooper, eigenaar van het kwaliteitsbedrijf dat ook weleens wordt omschreven als 'lichtjuwelier'. Hij vervolgt: "Het wordt vaak onderschat wat je met een goed en passend lichtplan kunt bereiken."

Paardekooper-Hulst is merkonafhankelijk, waardoor ze voor elke woning en opdrachtgever perfect passende armaturen kunnen toepassen. Naast het veelzijdige assortiment aan binnenverlichting heeft het bedrijf eveneens een ruim aanbod buitenverlichting in diverse stijlen. "Mensen zijn bij ons van harte welkom voor de aankoop van een bureaulamp of leesverlichting naast een bank, maar veel vaker worden we ingeschakeld om een passend lichtplan op maat te maken. Eerst kijken we naar de indeling van de ruimtes en het gebruik daarvan. Ook de natuurlijke lichtval is hierbij van belang. Dan beginnen we met de functionele verlichting voor de basis en daarna volgt decoratieve verlichting, die met name de sfeer creëert."

"Betreft het een bestaande woning waarin de juiste sfeer ontbreekt, dan gaan we voor een lichtadvies op locatie en bekijken we welke armaturen bij het geheel passen en zorgen we ook dat de lichtopbrengst optimaal is. In geval van nieuwbouw of een verbouwing van de woning is het raadzaam om in een vroegtijdig stadium gebruik te maken van de kennis van een van onze lichtarchitecten. Met onze expertise maken wij aan de hand van de bouwtekeningen en de wensen van de opdrachtgevers een spannend totaalplan dat aansluit bij de stijl van het interieur en de uitstraling van het pand."

Op dit moment zijn de trends minimalistisch, waardoor de ruimte en de zichtlijnen in een woning beter tot hun recht komen. Grote kappen en bombastische armaturen zijn niet meer van deze tijd, liever spelen we met een combinatie van in- en opbouwarmaturen en direct en indirect licht. Trendsettende kleuren zijn met name geborsteld goud en matbrons. Zwart en wit worden eveneens in mat veel toegepast. Uiteraard uitgevoerd met een dimbare led(module) in een warme kleurtemperatuur en een hoge kleurechtheid.

Maatwerk door makelaar voor senioren

NAARDEN – Bart de Jong is makelaar in Naarden en gespecialiseerd in de begeleiding van (bijna) senioren. Zij bevinden zich in een levensfase, waarin reflectie op het toekomstige wonen van belang is. Is de huidige woning 'toekomstbestendig' of is het verstandig te verhuizen?

Mensen in hun derde levensfase (vanaf 60 jaar) wonen vaak al jarenlang in een huis dat grote emotionele waarde voor hen heeft, los van de financiële waarde die in de woning besloten zit. Daarnaast gaat de gezondheidssituatie een rol spelen bij het woongenot, en zijn er ook toekomstige financiële vooruitzichten om rekening mee te houden. Speciaal voor die mensen is Bart de Jong de partner om een eventuele volgende stap op de woningmarkt te begeleiden.

Vanuit zijn achtergrond als deskundige in Verandermanagement begeleidt Bart de Jong zowel mensen die willen verhuizen als kinderen van ouders die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Bart de Jong: "Ik merk dat mensen vaak wel nadenken over de toekomstige woonsituatie en daar twijfels bij hebben, maar dat zij de beslissing uitstellen, omdat ze niet weten waar te beginnen." Het complexe proces van afstemming van wensen en mogelijkheden vraagt veel tijd, begeleiding en aandacht van een makelaar. "Ik bied deze aandacht en neem alle tijd om de besluitvorming professioneel te begeleiden. Maatwerk is bij mij de standaard."

De verkoop van de ouderlijke woning na overlijden of opname in een verzorgingshuis vergt een specifieke benadering. Ook hiervoor kunt u bij Bart de Jong Makelaardij terecht.

Bel Bart de Jong voor een verblijvend kennismakingsgesprek: telefoonnummer 035 – 6214274. Of bekijk het filmpje op www.bartdejongmakelaardij.nl

Eigenwijs eten en leven

Eigenwijs eten en leven bestaat uit 4 avonden. Gegeven door Marcella Simoons, diëtiste en Anneloes Hilbers, leefstijlcoach. Door deze samenwerking ontstaat een geweldig leuke training die nu eens niet voorschrijft hoe het moet, maar waar je leert hoe het werkt en wat voor jou belangrijk is. Na afloop heb je een scherper beeld van hoe jij wilt eten en leven en wat voor jou haalbaar is.

Wat gaan we doen?
Je leert over voeding en leefstijl. Je berekent zelf hoeveel calorieën jouw lichaam nodig heeft en als je wilt doen we een professionele weging. Je houdt een persoonlijk leerboek bij met daarin onder andere een analyse van jouw voeding, maar ook persoonlijke aandachtspunten, valkuilen en leerwensen. Denk aan meer energie krijgen, gezondere keuzes maken, afvallen, aankomen, beter slapen of met plezier bewegen.

Deze leuke training is een prachtig cadeau aan jezelf, voor altijd!
Meer informatie? Bel 06 11 444 239.

Praktische informatie
Dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur;
20, 27 november, 4 en 11 december 2018
8, 15, 22 en 29 januari 2019
Vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur;
1, 8, 15 februari en 1 maart 2019


Locatie
Coachpraktijk Slangendrager
Ontwikkelhuis Bussum, 1e Industriestraat 15-25, 1401 VL Bussum

Kosten
135 euro inclusief koffie/thee en je persoonlijke leerboek.

Stoelverhuur bij Rehair iets voor jou?

STOELVERHUUR BIJ REHAIR OP DE VLIETLAAN 46C
Waarom stoelverhuur bij REHAIR? Hier zijn meerdere redenen voor. De belangrijkste reden is dat we samen met een team werken waardoor je je kennis kunt delen.
Je kunt jouw eigen klanten naar onze salon trekken zonder hoge investeringen te doen in weer een eigen kapsalon in het Gooi.
Ben je zzp'er? Wij verhuren onze kappersstoelen in de salon, dus je krijgt je eigen kappersstoel, je eigen plekje en je maakt gebruik van alle faciliteiten.

WAT KAN REHAIR VOOR JOU BETEKENEN
- Ben je nog in loondienst? REHAIR helpt je zzp'er te worden.
- Gebruik van alle salonproducten.
- Gezamenlijk producten inkopen, dus betere voorwaarden en lagere inkoopprijs.
- Jouw eigen gegevens en specialisme op de website van REHAIR.
- Samen aan de weg timmeren voor een betere marketing en promotie van onze salon.
- Samen werken aan social media: Facebook en Instagram.
- Jouw klanten zullen niets tekortkomen: hapjes, drankjes, koffie en thee worden geregeld door onze gastvrouw bij REHAIR.

Heb je zin om als zzp’er een stoel te huren bij REHAIR, bel dan met Simone Rombout.

Tel: 06-45408390
www.rehair.nl